Gildia Frozen Flames.
Gildia się rozwija i idzie do przodu więc Rekrutacja nowych członków jest nieunikniona Dlatego też podaje kilka informacji na ten temat:
# Dodawać do Gildii mogą tylko Oficerowie(Rada Gildii) i Guild Master czyli Apollcia.
# Wymagany lvl rekrutacji to 10 (w zraz z rozwojem Gildii będzie rósł).
# Jeżeli danego gracza poleca członek Gildii to my automatycznie dodajemy go.
# Jeżeli gracz chce dołączyć do Gildii a miał jakieś problemy z jej członkami to jego kandydatura odpada.
Na razie tylko są 2 punkty ale będzie ich przybywać w raz z powiększaniem się Gildii.

A czy istnieje możliwość, aby członek gildii o niższej randze mógł np. zaproponować Gm lub Oficerowi rekrutację danego gracza X?

Tam gdzie Horda, tam jesteśmy i My- Inkwizytorzy
Więc drżyjcie orkowie, taureni i inne plugastwa
Bo to właśnie tu dosięgnie Was nasz gniew
no pewnie, nawet powinien to robić jak najczęściej
młodej gildii przydadzą się nowi członkowie

Mam jedynie nadzieję, że nie staniemy się gildią zrzeszającą niemalże każdego gracza. Takie masówki też nie są dobrym rozwiązaniem.
Czy istnieje jakiś system wydalania graczy? Jakaś nieaktywność, próg lvl?
No dajmy na to, za miesiąc kilku graczy będzie poniżej minimum; zostają wydaleni?

Tam gdzie Horda, tam jesteśmy i My- Inkwizytorzy
Więc drżyjcie orkowie, taureni i inne plugastwa
Bo to właśnie tu dosięgnie Was nasz gniew
Forlorn napisał:
Mam jedynie nadzieję, że nie staniemy się gildią zrzeszającą niemalże każdego gracza. Takie masówki też nie są dobrym rozwiązaniem.
Czy istnieje jakiś system wydalania graczy? Jakaś nieaktywność, próg lvl?
No dajmy na to, za miesiąc kilku graczy będzie poniżej minimum; zostają wydaleni?
No raczej tak nie będzie
Ale poruszyłeś dobry wątek :]
Bo o wydalaniu członków jeszcze mowy nie było... (ale to może nie w tym temacie gadajmy o tym )
ja wywalam jak ktoś jest off 5-7 dni i mi o tym nie powiedział..
jak ktoś mnie irytuje tez wywalam, za awanturnikami itp tez nie przepadam
w gildii jedna z najwazniejszych rzeczy jest klimat!